Achterbanvergadering

Iedere maand houden wij onze goed bezochte achterbanvergaderingen, de schaduwraad. Alle inwoners van onze gemeente zijn welkom op onze bijeenkomsten.
Maandelijks komen bestuur, leden, wethouder, raads- en commissieleden en alle andere belangstellenden bijeen afwisselend in Someren-Eind, Lierop en Someren. De aanvang van deze bijeenkomsten is altijd om 20.00 uur. 
Tijdens deze schaduwraden worden er diverse onderwerpen op de commissieagenda's besproken en worden wij bijgepraat door de fractie. Of het nu gaat over het ambulancevervoer, straatverlichting, onderhoud van wegen of over de punten van de raadsagenda. Alle inbreng is zeer welkom of u nu lid bent of zo maar eens een bijeenkomst wilt bezoeken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid zelf onderwerpen of problemen aan te kaarten. Na afloop is er tevens altijd nog plek om samen een gezellig drankje te doen.

 

Sinds maart 2022 bezoeken wij met de schaduwraad niet alleen meer Someren-Eind, maar wisselen we af tussen Someren-Eind, Lierop en Someren.

Iedereen is van harte welkom om eens een keer te komen kijken en luisteren. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze secretaris, Wilma Swinkels.

 

In 2023 ziet het schema er als volgt uit:

Datum Locatie
16 april 2024 De Vurherd, Lierop
28 mei 2024 De Bibliotheek, Someren-Dorp
25 juni 2024 De Einder, Someren-Eind
27 augustus 2024 De Vurherd, Lierop
24 september 2024 De Einder, Someren-Eind
29 oktober 2024 De Bibliotheek, Someren-Dorp
26 november 2024 De Einder, Someren-Eind