De Gemeenschapslijst presenteert kieslijst

Mooie en diverse mix van mensen uit de hele Somerense samenleving

De Gemeenschapslijst presenteert haar volledige kieslijst, waarmee zij mee gaan doen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Nadat Bart de Groot in november als lijsttrekker werd gekozen, werden in december op de schaduwraad de verkiesbare plekken vastgesteld. Nu komt de partij met de volledige lijst, die in totaal 50 namen uit alle hoeken van de gemeente Someren telt.

Lijsttrekker Bart de Groot heeft samen met het bestuur en betrokkenen binnen de partij hard gewerkt om een diverse lijst samen te stellen. En dat is gelukt! Er is een goede balans tussen mannen en vrouwen, jong en oud, inwoners binnen de kom en bewoners van het buitengebied, uit alle kernen. Een lijst waarop vrijwel alle groepen binnen de Somerense samenleving vertegenwoordigd zijn en daardoor een stem hebben!

Op de lijst is plek voor jonge mensen, met frisse ideeën die de jongere generaties een stem geven. Natuurlijk is er ook plek voor ouderen, die de steeds groter wordende groep in onze samenleving vertegenwoordigen. Een mix van enthousiaste nieuwkomers en gerespecteerde levenservaring. Maar bovenal allemaal mensen die diepgeworteld zijn in de vele verenigingen, stichtingen en initiatieven die de gemeente rijk is.

Er is een goede verdeling van inwoners van binnen de kom en bewoners van het buitengebied, met ondernemers en agrarische ondernemers die allemaal een plekje hebben op de lijst. Zodoende wordt de gehele Somerense bevolking vertegenwoordigd.

Daarnaast zijn voor het eerst in de historie alle kernen op de kieslijst van de Gemeenschapslijst vertegenwoordigd! De Gemeenschapslijst is dé lokale partij voor álle kernen en wil dat graag uitdragen. Met liefst tien inwoners uit Lierop, dertien uit Someren, zesentwintig uit Someren-Eind en ook één kandidaat uit Someren-Heide hebben alle kernen in de gemeente Someren een plaats op de kieslijst gekregen. Een trend die de partij ook de komende jaren graag hoopt door te zetten.

Met deze sterke en frisse lijst gaat de Gemeenschapslijst vol vertrouwen en goede moed richting de verkiezingen, met als doel alle inwoners van de gemeente Someren en hun belangen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Tot aan de verkiezingen zal de Gemeenschapslijst via haar officiële kanalen iedere dag een kandidaat van de lijst aan u voorstellen, terugtellend vanaf 50.

Met deze vijftig namen gaat de Gemeenschapslijst er tegenaan onder het motto: Gewoon Doen! ‘’Al zestig jaar, goed voor mekaar’’

Volg de Gemeenschapslijst op Facebook en Instagram (@degemeenschapslijst), ga naar www.gemeenschapslijst-someren.nl of schrijf je via info@gemeenschaplijst-Someren.nl in voor de schaduwraad om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

  1. Bart de Groot

  2. Stef Kornuijt

  3. Annelieke Huijerjans

  4. Daan Velings

  5. Jan Adriaans

  6. Tessa Raijmakers-Vestjens

  7. Ralf van Bommel

  8. Marc Sanders

  9. Patricia Buis-Iven

  10. Guido Schoolmeesters

  11. Paul Sanders

  12. Jos Feijen

  13. Guus Berkers

  14. Sjef Wijnen

  15. Anna Karkut

  16. Marion Maas-Maas

  17. Riky Peetersvan der Schouw

  18. José Kluijtmans-Verdonschot

  19. Wiljan Raijmakers

  20. Michiel Vereijken

  21. Stefan Adriaans

  22. Tonny van Gemert-Kuijpers

  23. Céleste Hellendoorn

  24. Giel Toonders

  25. Robin Verstappen

  26. Jack van Leuken

  27. Marloes van den Berg

  28. Jan Altena

  29. Ton van Schalen

  30. Roel Smits

  31. Toos Claessens

  32. Simon van de Moosdijk

  33. Eline van Lieshout-Schoolmeesters

  34. Adriek de Man

  35. Ingrid Kuijpers

  36. Maria Verrijt-Vermeulen

  37. Marijke van Mill

  38. Frank van de Boomen

  39. Michael Thijs

  40. Nico van de Broek

  41. John Smits

  42. Anja van Meijl-Hurkmans

  43. Heidy Couwenberg

  44. Noud Peeters

  45. Hans van de Ven

  46. Jan Briels

  47. Albert Kruijf

  48. Riky Lammers-Tomassen

  49. Maurits Leesberg

  50. Wilma Swinkels-de Leeuw