De Gemeenschapslijst presenteert kieslijst

Mooie en diverse mix van mensen uit de hele Somerense samenleving

De Gemeenschapslijst presenteert haar volledige kieslijst, waarmee zij mee gaan doen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Nadat Bart de Groot in november als lijsttrekker werd gekozen, werden in december op de schaduwraad de verkiesbare plekken vastgesteld. Nu komt de partij met de volledige lijst, die in totaal 50 namen uit alle hoeken van de gemeente Someren telt.

Lijsttrekker Bart de Groot heeft samen met het bestuur en betrokkenen binnen de partij hard gewerkt om een diverse lijst samen te stellen. En dat is gelukt! Er is een goede balans tussen mannen en vrouwen, jong en oud, inwoners binnen de kom en bewoners van het buitengebied, uit alle kernen. Een lijst waarop vrijwel alle groepen binnen de Somerense samenleving vertegenwoordigd zijn en daardoor een stem hebben!

Op de lijst is plek voor jonge mensen, met frisse ideeën die de jongere generaties een stem geven. Natuurlijk is er ook plek voor ouderen, die de steeds groter wordende groep in onze samenleving vertegenwoordigen. Een mix van enthousiaste nieuwkomers en gerespecteerde levenservaring. Maar bovenal allemaal mensen die diepgeworteld zijn in de vele verenigingen, stichtingen en initiatieven die de gemeente rijk is.

Er is een goede verdeling van inwoners van binnen de kom en bewoners van het buitengebied, met ondernemers en agrarische ondernemers die allemaal een plekje hebben op de lijst. Zodoende wordt de gehele Somerense bevolking vertegenwoordigd.

Daarnaast zijn voor het eerst in de historie alle kernen op de kieslijst van de Gemeenschapslijst vertegenwoordigd! De Gemeenschapslijst is dé lokale partij voor álle kernen en wil dat graag uitdragen. Met liefst tien inwoners uit Lierop, dertien uit Someren, zesentwintig uit Someren-Eind en ook één kandidaat uit Someren-Heide hebben alle kernen in de gemeente Someren een plaats op de kieslijst gekregen. Een trend die de partij ook de komende jaren graag hoopt door te zetten.

Met deze sterke en frisse lijst gaat de Gemeenschapslijst vol vertrouwen en goede moed richting de verkiezingen, met als doel alle inwoners van de gemeente Someren en hun belangen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Tot aan de verkiezingen zal de Gemeenschapslijst via haar officiële kanalen iedere dag een kandidaat van de lijst aan u voorstellen, terugtellend vanaf 50.

Met deze vijftig namen gaat de Gemeenschapslijst er tegenaan onder het motto: Gewoon Doen! ‘’Al zestig jaar, goed voor mekaar’’

Volg de Gemeenschapslijst op Facebook en Instagram (@degemeenschapslijst), ga naar www.gemeenschapslijst-someren.nl of schrijf je via info@gemeenschaplijst-Someren.nl in voor de schaduwraad om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 1. Bart de Groot

 2. Stef Kornuijt

 3. Annelieke Huijerjans

 4. Daan Velings

 5. Jan Adriaans

 6. Tessa Raijmakers-Vestjens

 7. Ralf van Bommel

 8. Marc Sanders

 9. Patricia Buis-Iven

 10. Guido Schoolmeesters

 11. Paul Sanders

 12. Jos Feijen

 13. Guus Berkers

 14. Sjef Wijnen

 15. Anna Karkut

 16. Marion Maas-Maas

 17. Riky Peetersvan der Schouw

 18. José Kluijtmans-Verdonschot

 19. Wiljan Raijmakers

 20. Michiel Vereijken

 21. Stefan Adriaans

 22. Tonny van Gemert-Kuijpers

 23. Céleste Hellendoorn

 24. Giel Toonders

 25. Robin Verstappen

 26. Jack van Leuken

 27. Marloes van den Berg

 28. Jan Altena

 29. Ton van Schalen

 30. Roel Smits

 31. Toos Claessens

 32. Simon van de Moosdijk

 33. Eline van Lieshout-Schoolmeesters

 34. Adriek de Man

 35. Ingrid Kuijpers

 36. Maria Verrijt-Vermeulen

 37. Marijke van Mill

 38. Frank van de Boomen

 39. Michael Thijs

 40. Nico van de Broek

 41. John Smits

 42. Anja van Meijl-Hurkmans

 43. Heidy Couwenberg

 44. Noud Peeters

 45. Hans van de Ven

 46. Jan Briels

 47. Albert Kruijf

 48. Riky Lammers-Tomassen

 49. Maurits Leesberg

 50. Wilma Swinkels-de Leeuw