Onze kandidaten #50

Wilma Swinkels-de Leeuw is 56 jaar, woonachtig in Someren-Eind samen met haar man en kinderen. Ze is coördinator front-office in Bibliotheek Helmond-Peel en houdt van lezen, wandelen en vakantie.

Wilma zit in het bestuur van de Gemeenschapslijst en ze denkt mee in een werkgroep van de dorpsraad over de toekomst van de Kermis. Wat volgens Wilma belangrijk is voor Someren de komende jaren? Voldoende aandacht voor leefbaarheid in de kernen en ondersteuning voor mensen om mee te kunnen in de samenleving die steeds meer digitaal wordt zodat niemand daardoor achterblijft.

De laatste plaats op onze verkiezingslijst is de laatste verkiezingen ingenomen door een van onze oprichters, Remy Lammers. Helaas is Remy niet meer in ons midden en Wilma neemt graag de plaats van haar schoonvader over. Van Remy heeft Wilma geleerd dat de Gemeenschapslijst staat voor het belang van het volk, Remy stond klaar voor de inwoners wanneer dat nodig was. Tot het laatst heeft Remy gevolgd wat er in de politiek van Someren en met de Gemeenschapslijst gebeurde.